Ajándékkártyák

Amikor különleges élményt élünk át, ami mély hatással van ránk, azt gyakran szeretnénk a hozzánk közelállókkal megosztani. Az ilyen történéseket mégis nehéz igazán szavakba önteni. Át kell valamennyire élni, hogy ez a gazdag, belső világ megnyithassa a kapuit, és közösen léphessünk be rajta.

Az igény, hogy egy ilyen egyedi élmény lehetőségét adjunk ajándékba valakinek, aki számunkra fontos, szívből jön. Így amikor többen is érdeklődtetek arról, hogyan lephetnétek meg valakit egy Gyógyító Nappal vagy akár a három napos, Testtől Lélekig Elvonulásunkkal, szerettünk volna eleget tenni a kérésnek.

Mostantól elérhető a Szomatodráma Gyógyító Nap és a Szomatodráma Gyógyító Elvonulás névre szóló ajándékkártya, hogy ezeket a különleges élményeket másokkal is megoszthasd.

Mivel mi is azt szeretnénk, ha megajándékozott valóban szívesen venne részt a játékokban, és számára pozitív, szép élményekkel gazdagodhatna, kérünk, fontold meg, hogy valóban örömmel fogadná-e ezt az ajándékot.

Tudnivalók

Gyógyító Nap Ajándékkártya

A Gyógyító Nap Ajándékkártya birtokosa jogosult részt venni 2017 folyamán egy, a Testtől Lélekig Alapítvány által szervezett Szomatodráma Gyógyító Napon.

Az ajándékkártya ára: 25 000 Ft

Gyógyító Elvonulás Nőknek Ajándékkártya felhasználható 2017. május 20-22. között

A Gyógyító Elvonulás Nőknek Ajándékkártya birtokosa jogosult részt venni a Testtől Lélekig Alapítvány által szervezett 2017. május 20-től május 22-ig tartó Szomatodráma 3 Napos Gyógyító Elvonulás Nőknek programon.

Az ajándékkártya ára: 74 000 Ft

Gyógyító Elvonulás Ajándékkártya

A Gyógyító Elvonulás Ajándékkártya birtokosa jogosult részt venni a Testtől Lélekig Alapítvány által szervezett 2017. február 5-től február 7-ig tartó Szomatodráma 3 Napos Gyógyító Elvonuláson.

Az ajándékkártya ára: 98 000 Ft

Fizetés módja:

Az ajándékkártya árát banki átutalással, a következő bankszámlaszámra tudod elutalni:

Testtől Lélekig Alapítvány

16200137-18525869

A közleménybe írd bele, hogy ajándékkártya, valamint a megajándékozott nevét.

Kérjük, vedd figyelembe a döntésednél, hogy a befizetett összeg visszatérítésére nincs lehetőségünk.

Utalás után kérlek, küldj egy megerősítő e-mailt a neveddel és a megajándékozott nevével a e-mail címre.

Az ajándékkártyát az utalás beérkezése után pdf-ben küldjük majd el az email címedre.

Ha bármi kérdésed van, lépj velünk kapcsolatba!